کاربری با شناسه
در حال ویرایش مستند جاری می باشد
لطفا منتظر پاسخ باشید...
خانه
راهنما
ورود به سایت
کاربر بازدید کننده
EN
كتابخانه ديجيتال
پيمايش
طبقه بندي نوعي
جستجو
جستجوي ساده
جستجوي پيشرفته
جستجوي تمام متن
راهنما
راهنماي سيستم
پشتيباني
پشتيباني فني
نظرات و پيشنهادات
کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد
شناسنامه
56
عنوان:
غذا و افزودنیها و چاشنیها
نوع مدرک:
منابع--کتاب
پدیدآور:
محمود سالک
مشخصات ظاهري:
مصور (رنگی)
عنوان سری:
بهداشت غذا
اطلاعات نشر:
پیدایش
محل نشر:
تهران
سال نشر:
1379
گروه سني:
ج
فروست:
ببین بخوان بدان؛
عنوان روی جلد:
غذا و چاشنیها
موضوع:
مواد غذائی - افزودهها ◄ مواد غذائی - افزودهها - آزمایش
منبع:
عنوان اصلی:Additives in food
نمایش
|
به سبد خرید شما اضافه شد
مدرک مورد نظر به سبد خرید شما اضافه شد.
3.147.46.174
جدیدترین ها
وصيت نامه بزرگان جهان
06/10/1403 11:06:19 ق.ظ
شرح فصوص الحكم [ابن عربي]
06/10/1403 09:29:54 ق.ظ
ترس
05/10/1403 03:46:22 ب.ظ
تاسيس الشيعه الكرام لعلوم الاسلام
05/10/1403 02:53:51 ب.ظ
الدرجات الرفيعه في طبقات الاماميه من الشيعه
05/10/1403 02:44:33 ب.ظ
نمایشگر های مدرک
لطفا صبر کنید...
...
نظرات بینندگان
لطفا نظر خود را وارد نمایید
نام: :
ایمیل :