شناسنامه
عنوان:
غذا و افزودنی‌ها و چاشنی‌ها
نوع مدرک:
منابع--کتاب
پدیدآور:
محمود سالک
مشخصات ظاهري:
مصور (رنگی)
عنوان سری:
بهداشت غذا
اطلاعات نشر:
پیدایش
محل نشر:
تهران
سال نشر:
1379
گروه سني:
ج
فروست:
ببین بخوان بدان؛
عنوان روی جلد:
غذا و چاشنی‌ها
موضوع:
مواد غذائی - افزوده‌ها ◄ مواد غذائی - افزوده‌ها - آزمایش
منبع:
عنوان اصلی:Additives in food
3.147.46.174
نمایشگر های مدرک

لطفا نظر خود را وارد نمایید

نام: : ایمیل :